B.B. Hal

Stage b.b. Hal

Ik heb de stage bij de BB Hal als heel leuk ervaren! Aan de hand van wat ik wel en niet kon gaf Ronald (mijn stage begeleider) me opdrachten. Door de stagedagen heen kreeg ik steeds moeilijkere en grotere opdrachten die ik mocht maken. Wanneer iets goed ging of mooi gemaakt was of juist anders kon benoemde Ronald dat, waardoor je weet wat je kan verbeteren of juist blij kan zijn met het gene wat je gemaakt hebt. Het was zo leuk dat ik er zelfs een zaterdagbaantje aan over heb gehouden.

🙂 

ronde bank

Op de foto’ s zie je dat ik een ronde bank gemaakt heb. Het was een leuke en ingewikkelde klus. Er zitten verstekken in de poten en het ronde zitgedeelte heb ik met een mal uitgefreesd.

groenten bak

Hier zie je een groente bak waar op de bovenkant kratten met bijvoorbeeld wortels of snijbonen in komen te staan. Hij staat nu bij de groentewinkel “De Moestuin”.

Boekenkast

Op de foto’s hiernaast kun je zien dat ik een boekenkast gemaakt en geplaatst heb. Het is de eerste keer geweest dat ik bij iemand thuis ben gekomen om iets te plaatsen, dit vond ik heel leuk en een beetje spannend.